Inschrijven beginnerscursus

Op 3 momenten in het jaar wordt er een korte beginnerscursus gegeven van 6 lesweken. De teken- en schilderlessen gaan van start op de volgende momenten in het jaar.

StartAvond en tijden
Februari (derde week!)dinsdag, 18:30 – 19:30 uur
dinsdag, 20:00 – 21:00 uur
April (eerste week)
dinsdag, 18:30 – 19:30 uur
dinsdag, 20:00 – 21:00 uur
Oktober (na de herfstvakantie)dinsdag, 18:30 – 19:30 uur

Let op! De startdatum van de beginnerscursus van april kan in verband met de dan geldende corona-maatregelen wijzigen. Houd de mail, de site en Facebook in de gaten voor de meest recente informatie.

Praktische informatie:

De lessen en opdrachten zijn geschikt voor iedereen van 18 tot 80 jaar die nog nooit een potlood of penseel heeft opgepakt. We behandelen het mengen van kleuren, waarnemen, schaduwvlakken en arceren. Dit doen we met diverse teken- en schildermaterialen. Na de cursus ken je al de basisbegrippen en -technieken die nodig zijn om makkelijk mee te komen in de doorlopende cursus. Van te voren een beginnerscursus volgen is niet verplicht.

Een beginnerscursus kan doorgaan bij minimaal 3 inschrijvingen. De groepen worden niet groter dan 10 personen.

Kosten:

De kosten voor de beginnerscursus van 6 lesweken bedragen € 87,- . Materialen zijn inbegrepen. Bij binnenkomst is er gratis koffie, thee en iets lekkers. Je hoeft voor de cursus geen materialen aan te schaffen. In overleg kun je een gemiste les inhalen bij een volgende beginnersgroep later in het jaar, maar hier zit dus vaak een flinke tijd tussen.

Schrijf je in voor de beginnerscursus: