Inschrijven beginnerscursus

Op 3 momenten in het jaar wordt er een korte beginnerscursus gegeven van 6 lesweken. De teken- en schilderlessen gaan van start op de volgende momenten in het jaar.

StartAvond en tijden
Oktoberdinsdag, 19:00 – 20:00 uur
Februaridinsdag, 19:00 – 20:00 uur
Aprildinsdag, 19:00 – 20:00 uur – vol, inschrijven oktober kan wel

Praktische informatie:

De lessen en opdrachten zijn geschikt voor iedereen van 18 tot 80 jaar die nog nooit een potlood of penseel heeft opgepakt. We behandelen het mengen van kleuren, waarnemen, schaduwvlakken en arceren. Dit doen we met diverse teken- en schildermaterialen. Na de cursus ken je al de basisbegrippen en -technieken die nodig zijn om makkelijk mee te komen in de doorlopende cursus. Van te voren een beginnerscursus volgen is niet verplicht.

De beginnerscursus start altijd iedere dinsdag van de aangegeven maand, gevolgd door 6 lesweken. In de (school) vakanties vervalen de lessen (let op: dit is bij de doorlopende cursus niet zo).

Een beginnerscursus kan doorgaan bij minimaal 4 inschrijvingen. De groepen worden niet groter dan 12 personen.

Kosten:

De kosten voor de beginnerscursus van 6 lesweken bedragen € 87,- . Materialen zijn inbegrepen. Bij binnenkomst is er gratis koffie, thee en iets lekkers. Je hoeft voor de cursus geen materialen aan te schaffen. In overleg kun je een gemiste les inhalen bij een volgende beginnersgroep later in het jaar, maar hier zit dus vaak een flinke tijd tussen.

Schrijf je in voor de beginnerscursus: