Schilderen buiten en online

De reguliere cursussen hebben we nu al een aantal maanden op rij moeten uitstellen. Het begint wat lang te duren. Om de creativiteit en de technieken in de vingers te houden kun je je aanmelden voor een online schilderworkshop in april en voor een workshop buiten schilderen.

Online workshop – April

De online workshop is gratis voor iedereen die (nog altijd) ingeschreven staat voor een cursus bij Schilderen in Delft. Ook al is de cursus nu al een aantal keer uitgesteld. We vinden het super dat jullie even enthousiast blijven. Voor overige deelnemers kost deelname 7,50. Je kunt opnieuw de dag opgeven waarop het je het beste uitkomt. Bij de online workshop gebruiken we acryl-verf. Zorg zelf voor het materiaal of laat het weten als je onze hulp hierbij kunt gebruiken. Meld je aan via de onderstaande link of door een mail te sturen naar info@schilderenindelft.nl.

Workshop buiten – Mei

We hopen op lekker weer op de eerste zondag van mei. Dan gaan we samen buiten aan de slag. Los van de dan geldende maatregelen lukt ons dat geheel coronaproof. Deelnemen aan deze 2 uur durende buiten-workshop kost 17,50. Het startpunt is ons atelier. Aanvang 2 mei om 13:30. Kijk in je agenda of het uitkomt en meld je aan via de onderstaande link of door een mail te sturen naar info@schilderenindelft.nl.